Over ons

Sportprijzen, al meer dan 25 jaar
Bowa Sportprijzen bv is al meer dan 25 jaar het adres voor bekers, medailles, standaards, vaantjes, rozetten. Bowa is begonnen in een slaapkamertje en langzaam maar zeker doorgegroeid naar een respectabel pand op het nieuwste industrieterrein van Dronten. Van oorsprong groothandel, nu rechtstreeks leverend aan de eindgebruiker, voor u dus een stuk voordeliger.
Wij zijn geopend van maandag tm donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Aangezien bijna alles via de webshop besteld wordt hebben wij besloten om vrijdags de deuren te sluiten, wilt u toch op vrijdag of zaterdag langskomen dan graag een afspraak maken.
De webwinkel is natuurlijk 24/7 open.

Grootste assortiment
Als u de website doorloopt ziet u hoe uitgebreid ons assortiment is. Bekers; de grootste ruim een meter hoog en de kleinste kan aan een lintje hangen. Ook medailles te kust en te keur. Verder kunnen wij uw bestuur verrassen met een voorzittershamer of iets leuks voor de penningmeester, kortom teveel om op te noemen.

Gemakkelijk betalen
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Het gemakkelijkste is natuurlijk betalen via Ideal, ook kunt u de bestelling laten betalen door uw penningmeester of sponsor, u vult dan in dat u voor vooruitbetaling kiest, u ontvangt dan direct via de mail een orderbevestiging annex factuur welke u kunt indienen bij degene die de betaling moet verrichten. Ook kunt u tegen een geringe meerprijs kiezen voor rembourszending.

Veilig bestellen
Bestellingen via sportprijzen.nl zijn beveiligd door middel van een SSL-certificaat. Dit betekent dat alle internet communicatie tussen de website sportprijzen.nl en u als bezoeker of klant zal worden versleuteld door het SSL certificaat. Gevoelige en persoonlijke gegevens worden door het certificaat versleuteld aan ons verzonden. Wanneer er in uw browser een slotje verschijnt, betekent dit dat u zich in een beveiligde omgeving binnen de webshop bevindt. Door op het slotje te klikken kunt u ons certificaat inzien.