Levertijd

De levertijd van de meeste artikelen is zeer kort, wij hebben een zeer ruime voorraad. De meeste bestellingen gaan dezelfde of de volgende dag de deur nog uit, toch kan het voorkomen dat er iets tijdelijk niet op voorraad is. Als u bij uw bestelling vermeldt wat de gewenste levertijd is zullen wij daar uiteraard rekening mee houden, als wij op de een of andere manier deze levertijd niet halen zullen wij u dat onmiddellijk laten weten zodat u nog een iets anders kunt verzinnen. Meestal komen we echter wel tot een oplossing. Aangezien er altijd wel iets gegraveerd o.d. moet worden kan er altijd een dag tussen zitten, vooral in drukke tijden. Derhalve houden wij een paar dagen levertijd aan, heel snel kan in overleg.
De drukste maanden zijn mei en juni, dan rekening houden met een langere levertijd aangezien het tegen die tijd ook bij onze toeleveranciers druk is. Bij spoedbestellingen even overleggen is handig.
Bij artikelen welke niet tot onze standaard voorraad behoren staat vermeld wat de levertijd is, sneller kan vaak wel in overleg. Drukwerk is uiteraard lastiger, per artikelgroep staat de levertijd op de site vermeld.
Momenteel wel rekening houden met wat langere levertijden, de pakketdiensten leveren niet meer standaard de volgende dag uit, dit geldt voor onze toeleveringsbedrijven alsmede voor u als eindgebruiker.